Πέτσας: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως χθες Σάββατο ανακοινώθηκε μία προληπτική κίνηση για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια.
Όπως εξήγησε με την απόφαση του lockdown για μία εβδομάδα διευκολύνονται και ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη. Δήλωσε δε πως οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα στις 11 Ιανουαρίου θα επανέλθουν.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία γιατί νοιάζεται αλλά και γιατί μπορεί, εφόσον έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της στις αγορές. Όπως δεσμεύθηκε, η κυβέρνηση και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να ξετυλίγει μέτρα ή ανακούφισης για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό «πάντα με σύνεση, λογική και ανθρωπιά». 
Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι είτε εισφορές. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττονται από την πανδημία, δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα σημείωσε ο κ. Πέτσας.
Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές για ανασχηματισμό τόνισε «νέα χρονιά νέο ξεκίνημα», αλλά σημείωσε πώς τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρωθυπουργός που ξέρει καλύτερα.
Πηγή: skai.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Την προστάτιδα του Συλλόγου Παναγία «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» γιορτάζουν οι Πολιτικοί Συνταξιούχοι Άργους Μυκηνών

Σας καλούμε την Κυριακή 10 Μαΐου 2026 στον Ιερό Ναό Παναγίας της ΒΑΣΕΡΚΑΣ, στον Ίναχο Άργους, στην Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, προς τιμή της προστάτιδας του Συλλόγου μας Παναγίας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »