Η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο 16ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Κιλκίς

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024, η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο 16ο Χορωδιακό Φεστιβάλ « Τραγουδάμε για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πολιτιστικό Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, στα πλαίσια εορτασμού των πολιούχων της πόλης του Κιλκίς, Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, στο κατάμεστοσυνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Επίσης στην εκδήλωση έλαβαν μέρος:
• Χορωδία Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
• Χορωδία Μορφωτικού Συλλόγου «Βισάνθη» Ν.Ραιδεστού
• Χορωδία και Μαντολινάτα Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης».

Τη διεύθυνση-διδασκαλία είχε όπως πάντα, ο μαέστρος και αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης, ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο.
Ακολούθησε γεύμα για όλες τις χορωδίες με ζωντανή μουσική,χορό και φυσικά πολύ τραγούδι.
Ήταν μια υπέροχη βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη για την ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία, την άψογη διοργάνωση και τα ενδιαφέροντα μουσικά ακούσματα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του CHOY LEE FUT Άργους και Ναυπλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου

Θρίαμβος της Ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου – Σπουδαίες διακρίσεις για τους συλλόγους CHOY LEE FUT Άργους και Ναυπλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

5η Εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ναυπλίου με θέμα “ Η βία των ανηλίκων”

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ναυπλίου σας καλεί στην 5η εκδήλωσή του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2026 και ώρα 11.00 π.μ. στο 1o Γυμνάσιο Ναυπλίου, με θέμα: «Η βία των ανηλίκων»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Π.Ε. Αργολίδας: Εντοπισμός ακριδοκηλίδων και έγκαιρη αντιμετώπιση των ακρίδων

Όπως έχει επισημανθεί με Δελτία Τύπου των τελευταίων χρόνων, από τα μέσα της Άνοιξης μέχρι τα μέσα του Καλοκαιριού παρατηρείται έξαρση της εμφάνισης των ακρίδων με συνέπεια σημαντικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τάσος Χρόνης: “Προτεραιότητά μας οι σύγχρονες σχολικές στέγες” – Ξεκινούν οι εργασίες στο Λυγουριό

Τη σταθερή δέσμευση της δημοτικής αρχής για ασφαλείς και σύγχρονες σχολικές μονάδες υπογράμμισε ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, με αφορμή την ένταξη των έργων στο πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Μετά το δημοσίευμα έτρεχαν με τα χορτοκοπτικά – Όταν ο Τοπικός Τύπος κινητοποιεί τη Δημοτική Αρχή

Ένα δημοσίευμα της ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαΐου 2026, ανάγκασε την υπηρεσία Καθαριότητας σε άμεση κινητοποίηση για τα αυτονόητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »