Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα στο Ναύπλιο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι δυνάμει του από 12-6-1959 Βασιλικού Διατάγματος (ΦΕΚ 143/Α/14.7.1959) και όπως αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. 36991/03.10.2005 Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ορίζεται η 30η Νοεμβρίου εκάστου έτους (Επέτειος της απελευθέρωσης από τους Έλληνες του Φρουρίου του Παλαμηδίου)ως ημέρα Αργίας των Δημοσίων Καταστημάτων και Υπηρεσιών της πόλης του Ναυπλίου.

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα ανωτέρω τα εμπορικά καταστήματα και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις την συγκεκριμένη ημέρα είναι ΑΝΟΙΚΤΑ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Άκυρη η ψηφοφορία για τη Δημοτική Επιτροπή λόγω αποκλεισμού των ανεξάρτητων συμβούλων;

Ένταση επικράτησε κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων για την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Δημοτικής Επιτροπής, καθώς δεν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στην τελετή αποφοίτησης της ΑΣΠΑΙΤΕ Αργολίδας

Γιάννης Ανδριανός στην τελετή αποφοίτησης της ΑΣΠΑΙΤΕ Αργολίδας: “Η σημερινή εικόνα το Βουλευτικό να είναι γεμάτο από τους φετινούς αποφοίτους δικαιώνει την προσπάθειά μας να αποκτήσει ο τόπος μας αυτή τη σημαντική εκπαιδευτική δομή εδώ στην Αργολίδα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λουτράκι: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 39χρονου Ουκρανού ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ

Ταυτοποιήθηκε επίσημα μέσω εξέτασης βιολογικού υλικού (DNA) η σορός του 39χρονου Ουκρανού πρώην ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ (Vyacheslav Sharpar), η οποία είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »