Συνέντευξη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Αρκαδία 93,8‏

«Στρατηγικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, όπως άλλωστε επιτάσσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 93,8 την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρότασή μου για ένα γήπεδο – κόσμημα που λείπει από την Τρίπολη και την Πελοπόννησο, με σύγχρονες υποδομές που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού ζήτησε να αποσυρθεί καθώς «βρίθει από ανακρίβειες», απηύθυνε για μια ακόμη φορά κάλεσμα στους παράγοντες της ομάδας για μια ξεκάθαρη υψηλού επιπέδου συνεργασία με όλους τους θεσμούς και φορείς, «ώστε να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο γήπεδο, αλλά και οι προϋποθέσεις ώστε να βελτιωθεί το προφίλ και οι ανάγκες του Αστέρα, που μας κάνει περήφανους ως Τριπολιτσιώτες και Πελοποννησίους».
Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι πλανώνται «όσοι υιοθετούν τραμπουκισμούς ή νομίζουν ότι επειδή διαθέτουν χρήματα μπορούν να χειραγωγούν τους πολίτες. Οι Τριπολιτσιώτες έχουν αποδείξει ότι είναι περήφανοι και ότι δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε ακόμη στη συνεχή συνδρομή του προς τον Αστέρα Τρίπολης ως βουλευτής στο παρελθόν, αλλά και στις άμεσες ενέργειες της Περιφέρειας και την ανάληψη του κόστους για την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων (2η είσοδος – έξοδος του γηπέδου) για την πιστοποίηση του Αστέρα Τρίπολης σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
«Είμαστε συνεχώς παρόντες για την πόλη και τους πολίτες» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης και, αφού χαρακτήρισε τον αθλητισμό συνώνυμο του πολιτισμού, ανακοίνωσε ότι η Περιφερειακή αρχή οραματίζεται τη δημιουργία μεγάλων αθλητικών κέντρων στην Καλαμάτα, την Τρίπολη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λάμπρου: Θέλουμε την άμεση Επαναλειτουργία του Κ.Υ Κρανιδίου και την πλήρη στελέχωση του

Φτάνουν πια οι τεράστιες μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου. Οδεύουμε προς τέλος Ιουλίου, 24 ημέρες από την τελευταία προθεσμία (τέλος Ιουνίου 2026) να παραδώσει ο Υπεύθυνος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εκδήλωση μνήμης για τα 52 χρόνια από την Κυπριακή τραγωδία στο Κολιάκι Επιδαύρου – Τιμή στον Ευάγγελο Τσάκωνα

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση μνήμης και τιμής διοργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολίδα: Απάντηση Σιδέρη για τον Ανάβαλο και τις αγροτικές κινητοποιήσεις για το νερό (βίντεο)

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών της Αργολίδας, με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, να παίρνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: “Οι υπηρεσίες Δόμησης Ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Ελληνικό Κτηματολόγιο”

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχα καταθέσει αίτημα για να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για την μη μεταφορά των υπηρεσιών Δόμησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »