Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Κατηγορία 4 ,την 9/8/2017 για τις περιοχές του Νομού Αργολίδας

Σύμφωνα με την πρόγνωση Καιρικών Φαινομένων και τον ημερήσιο Χάρτη Πρόληψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την 9/8/2017 ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Π.Ε Αργολίδας είναι πολύ υψηλός ,κατηγορία 4.

Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων στους εθνικούς δρυμούς, δάση και σε ευπαθείς περιοχές σύμφωνα με την υπ.αριθμ.162187/1036/22-6-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, με ΑΔΑ :6ΗΧΘ7Λ1-370. Οι περιοχές αναφέρονται στην ανωτέρω απόφαση.
Οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην προβούν σε καμία ενέργεια που θα είναι αιτία εκδήλωσης πυρκαγιάς. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με το άρθρο 458 του Ποινικού Κώδικα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Όλα τα είχε το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων. Εκτός από το πιο σημαντικό: τη διαφάνεια

Το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων είχε απ’ όλα. Θέματα, εισηγήσεις, αριθμούς, αποφάσεις και πολιτική αντιπαράθεση. Είχε όμως ένα μεγάλο κενό. Ένα κενό που δεν μπορεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »