ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΙΜΝΕΣ 31/01 – 01&02/02 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


• 31 Ιανουαρίου, ώρα 11:00 ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός ταχύτητας με τα παραδοσιακά πατίνια. Διοργάνωση: Επιτροπή υποστήριξης πατινιού.
• 1 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00 πανηγύρι με τη συμμετοχή λαϊκοδημοτικής ορχήστρας στο καφενείο του Μελέτη. Διοργάνωση: Μορφωτικός Σύλλογος Λιμνών.
• 2 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00 στην Πλατεία των Λιμνών, μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα με τα παιδικά χορευτικά τμήματα και Αρβανίτικους χορούς με το τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου. Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα και τον Παναγιώτη Λάλεζα. Το πρόγραμμα θα τελειώσουν οι κάτοικοι του χωριού όπου τραγουδώντας θα κυκλώσουν την εκκλησία για να τιμήσουν τη χάρη της. Διοργάνωση: Μορφωτικός Σύλλογος Λιμνών.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »