Πρόστιμα 4.800 ευρώ επιβλήθηκαν μετά από ελέγχους για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου σε Αίγιο, Άργος και Θεσσαλονίκη υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της
Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, χθες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι:
Στο Άργος, κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε ελέγχους σε καταστήματα παιχνιδιών, στα οποία εντόπισε, κατάσχεσε και κατάστρεψε 2.452 παιχνίδια και επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 3.000 ευρώ, για έλλειψη παραστατικών εμπορίας και διακίνησης.

Η Ελλάδα στην Αγκαλιά της Παναγίας-Του Δρ. Απόστολου Ε. Παπαφωτίου
Δεκαπενταύγουστος… και η σκέψη όλων στρέφεται στην Μεγάλη Μητέρα, την Μητέρα της Ζωής, την Παναγία. Όλη η Ελλάδα, οι πόλεις οι κωμοπόλεις, τα χωριά, οι οικισμοί, τα όρη, τα βουνά,





