prooptiki@msn.com

Οριστική η χρηματοδότηση με 2.800.000 ευρώ του έργου ‘’Ανάπλαση των οδών του Λυγουριού

Η σημερινή ανακοίνωση στο Διάυγεια της ένταξης, μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του έργου ‘’Ανάπλαση των οδών του Λυγουριού’’  προϋπολογισμού 2.800.000€ είναι η αφετηρία αισιόδοξων προβλέψεων για το μέλλον και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης  μόλις οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση :

Η ενασχόληση μας με τα κοινά  έχει ως μοναδικό στόχο να βάλουμε ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου μας. Κάθε φορά που γίνεται μια ένταξη, νοιώθουμε σα να είμαστε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο από σήμερα!
Το Λυγουριό την τελευταία δεκαετία δοκιμάστηκε και δυστυχώς η κατάσταση κάθε χρόνο δείχνει να πηγαίνει χειρότερα. Με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε αλλά με στοχοπροσήλωση δρομολογούμε παρεμβάσεις ώστε η έδρα μας, στα 2 χλμ από τον δημοφιλέστερο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας να γίνει πάλι πόλος έλξης. 
Η σημερινή ανακοίνωση στο Διάυγεια της ένταξης, μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του έργου ‘’Ανάπλαση των οδών του Λυγουριού’’  προϋπολογισμού 2.800.000€ μας γεμίζει με χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον!
Για να γίνει αυτή η πρόταση κόπιασαν πολλοί!
Όλοι το πίστεψαν και σήμερα ήρθε η δικαίωση!
 Μια υπηρεσιακή δουλειά που θα γινόταν σε μήνες, όπως αναλυτικά έχω περιγράψει στις 11/6/2021 βάσει των χρονοδιαγραμμάτων του δημοσίου τομέα, έγινε σε μια εβδομάδα!!
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων, η Αναπτυξιακή Αργολίδας, η Αναπτυξιακή Πάρνωνα, οι ιδιώτες μελετητές και φυσικά η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Επιδαύρου συντονίστηκαν και παρήγαγαν αποτέλεσμα!
Τους ευχαριστούμε λοιπόν όλους σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο!
Πίστεψαν όλοι στην σκέψη ότι μπορούμε και τελικά έγινε πραγματικότητα!
Επιγραμματικά ΜΟΝΟ στην έδρα του Δήμου μας έχουν ενταχθεί έργα όπως η επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού, η αναβάθμιση της πλατείας Άννας Συνοδινού, το νέο Μουσείο Ελιάς, ο νέος κόμβος Λυγουριού, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η αναβάθμιση του Δημαρχείου, η αγορά οικοπέδου για την ολοκλήρωση του Πνευματικού Κέντρου, η αισθητική αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας (Τεχνικό Πρόγραμμα 2021), η αισθητική αναβάθμιση της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου (Τεχνικό Πρόγραμμα 2021) και άλλα πολλά που ήδη εκτελούνται ή είναι στον σχεδιασμό.
Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και οδηγεί κάθε μέρα στο να είμαστε όχι μόνο #toposnadeis αλλά και #toposnazeis.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις της PEOPLECERT»

  Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζομένους της πολυεθνικής PEOPLECERT που έρχονται αντιμέτωποι με την τρομοκρατία της εργοδοσίας που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κινητοποίηση αγροτών στην Π.Ε. Αργολίδας για την ακαρπία στην ελιά-Τα αιτήματα

Μετά από την Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ) , αποφασίσαμε την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη στις 11πμ, να πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Γαβρήλος: «Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν βελτιώνει τη θέση των ασφαλισμένων. Η Κυβέρνηση στοχοποιεί την μεσαία τάξη»

Δήλωση του Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σχετικά με το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που βρίσκεται στη φάση της δημόσιας διαβούλευσης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η ΔΕΥΑΝ εκσυγχρονίζεται με 5 μηχανήματα για την αυτόματη πληρωμή λογαριασμών (βίντεο)

Με τρία απλά βήματα οι δημότες στο Δήμο Ναυπλιέων μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εύκολα, γρήγορα και το σημαντικότερο, ανέξοδα. Πέντε (5) αυτόματοι μηχανισμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην ενημερωτική διημερίδα της ΚΕΔΕ, “στόχος του αυτοδιοικητικού πρέπει να είναι η προσφορά, όχι η επανεκλογή”

“Ως αυτοδιοικητικοί εκπροσωπούμε τον κόσμο μας, τον κόσμο που μας ψήφισε -στηρίζουμε και υπηρετούμε τα συμφέροντά του. Προφανώς ο καθένας μας έχει την ιδεολογία του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »