prooptiki@msn.com

Οριστική η χρηματοδότηση με 2.800.000 ευρώ του έργου ‘’Ανάπλαση των οδών του Λυγουριού

Η σημερινή ανακοίνωση στο Διάυγεια της ένταξης, μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του έργου ‘’Ανάπλαση των οδών του Λυγουριού’’  προϋπολογισμού 2.800.000€ είναι η αφετηρία αισιόδοξων προβλέψεων για το μέλλον και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης  μόλις οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση :

Η ενασχόληση μας με τα κοινά  έχει ως μοναδικό στόχο να βάλουμε ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου μας. Κάθε φορά που γίνεται μια ένταξη, νοιώθουμε σα να είμαστε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο από σήμερα!
Το Λυγουριό την τελευταία δεκαετία δοκιμάστηκε και δυστυχώς η κατάσταση κάθε χρόνο δείχνει να πηγαίνει χειρότερα. Με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε αλλά με στοχοπροσήλωση δρομολογούμε παρεμβάσεις ώστε η έδρα μας, στα 2 χλμ από τον δημοφιλέστερο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας να γίνει πάλι πόλος έλξης. 
Η σημερινή ανακοίνωση στο Διάυγεια της ένταξης, μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του έργου ‘’Ανάπλαση των οδών του Λυγουριού’’  προϋπολογισμού 2.800.000€ μας γεμίζει με χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον!
Για να γίνει αυτή η πρόταση κόπιασαν πολλοί!
Όλοι το πίστεψαν και σήμερα ήρθε η δικαίωση!
 Μια υπηρεσιακή δουλειά που θα γινόταν σε μήνες, όπως αναλυτικά έχω περιγράψει στις 11/6/2021 βάσει των χρονοδιαγραμμάτων του δημοσίου τομέα, έγινε σε μια εβδομάδα!!
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων, η Αναπτυξιακή Αργολίδας, η Αναπτυξιακή Πάρνωνα, οι ιδιώτες μελετητές και φυσικά η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Επιδαύρου συντονίστηκαν και παρήγαγαν αποτέλεσμα!
Τους ευχαριστούμε λοιπόν όλους σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο!
Πίστεψαν όλοι στην σκέψη ότι μπορούμε και τελικά έγινε πραγματικότητα!
Επιγραμματικά ΜΟΝΟ στην έδρα του Δήμου μας έχουν ενταχθεί έργα όπως η επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού, η αναβάθμιση της πλατείας Άννας Συνοδινού, το νέο Μουσείο Ελιάς, ο νέος κόμβος Λυγουριού, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η αναβάθμιση του Δημαρχείου, η αγορά οικοπέδου για την ολοκλήρωση του Πνευματικού Κέντρου, η αισθητική αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας (Τεχνικό Πρόγραμμα 2021), η αισθητική αναβάθμιση της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου (Τεχνικό Πρόγραμμα 2021) και άλλα πολλά που ήδη εκτελούνται ή είναι στον σχεδιασμό.
Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και οδηγεί κάθε μέρα στο να είμαστε όχι μόνο #toposnadeis αλλά και #toposnazeis.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ιωάννα Πετροπούλου “Οι Ελληνικές Τέχνες (1930): η διαχείριση της προσφυγικής κληρονομιάς και η ΄Ελλη Παπαδημητρίου”

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή, που συνδιοργανώνουν το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, την Τετάρτη 28

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γκιόλας-Ξανθόπουλος: «Να καταργηθεί το άρθρο 187 του Π.Κ. που απειλεί θεμελιώδεις θεσμούς του Ποινικού Δικαίου»

Ερώτηση κατέθεσαν 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Υπουργό Δικαιοσύνης μετά από πρωτοβουλία του Θ. Ξανθόπουλου την οποία και συνυπογράφει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Οι αγροτικές επιδοτήσεις κατάσχονται από το Δημόσιο και τις Τράπεζες»

Ερώτηση σχετικά με τις κατασχέσεις των αγροτικών επιδοτήσεων από το Δημόσιο και τραπεζικά ιδρύματα κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Αργολίδας και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καταιγισμός έργων στον απολογισμό του Δημήτρη Καμπόσου-Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα “Μ. Αλέξανδρος”

«Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Διοικήσαμε στα πιο δύσκολα χρόνια και παραδώσαμε σπουδαία έργα! Θα συνεχίσουμε την Αλλαγή Πορείας για ακόμα περισσότερα έργα για τα παιδιά μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »