ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ για τα Χριστούγεννα 2009


Ο Δήμος Άργους σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Τοπικό Τμήμα στο ΄Αργος ,γνωστοποιεί ότι προτίθεται να συντονίσει το πρόγραμμα ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ για τα Χριστούγεννα 2009 .
Το χρονικό διάστημα φιλοξενίας των παιδιών ορίζεται από 20 Δεκεμβρίου 2009 (άφιξη) έως 5 Ιανουαρίου 2010 (αναχώρηση). Αφορά παιδιά ηλικίας από 8-15 ετών όχι απαραίτητα ορφανά.
Πιστεύουμε η ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση των οικογενειών του διευρυμένου Δήμου μας , θα είναι μεγάλη .Αναμένουμε τη συμμετοχή στο πρόγραμμα νέων οικογενειών, οι υποχρεώσεις των οποίων είναι η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης (δηλ.το εισιτήριο για τη μετακίνηση του παιδιού ) και η διαμονή του στο φιλοξενούμενο σπίτι.
Επίσης ενημερώνουμε τις οικογένειες που φιλοξενούν το ίδιο παιδί κάθε φορά να δώσουν την δυνατότητα και σε άλλα παιδιά που δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα και να φιλοξενήσουν κάποιο άλλο.
Έπειτα από 16 χρόνια συνεχούς υλοποίησης του προγράμματος με τη συμμετοχή 15.000 παιδιών σε όλη την Ελλάδα , ας προσπαθήσουμε όλοι να επωφεληθούν και αυτή τη φορά παιδιά που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη της οικογενειακής θαλπωρής και αγάπης.
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο Δημαρχείο Άργους (1ο όροφο – τηλ.27510-67510) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 .
Ο Δήμαρχος Άργους

Βασίλειος Μπούρης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Σ.Ε.Τ.Α.Α. Αργολίδας καταδικάζει την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.Α.) εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »