2η πανελληνιονίκης Κ23 στον ακοντισμό, η Ελένη Δήμα του Αριστέα Άργους

2η πανελληνιονίκης κάτω των 23 ετών στον ακοντισμό, αναδείχθηκε η Ελένη Δήμα του Αριστέα Άργους με προπονητή τον Κώστα Καμπόσο.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Κ23 που έγινε το σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, η Ελένη Δήμα ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα και με βολή στα 45,25μ, κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, κατέλαβε τη 2η θέση.
Θα συνεχίσει με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20, όπου είναι το “φαβορί”, διεκδικώντας την πρωτιά αλλά και την επιλογή της στην Εθνική ομάδα.
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18, είχαν και από άλλους αθλητές του Αριστέα:
Η Κατερίνα Σχοινοχωρίτη έλαβε την 4η θέση στα 200μ με ατομικό ρεκόρ 25.46 και την 5η θέση στα 100μ, με χρόνο 12,45, διεκδικώντας και αυτή την είσοδό της στην Εθνική ομάδα.
Ο Κωνσταντίνος Δέμης, στη σφαιροβολία, ύστερα από έναν δυνατό αγώνα με ρίψη στα 13.98μ (ατομικό ρεκόρ), κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό μαζί με καταξιωμένους πρωταθλητές και να πάρει την 11η θέση.
Όπως αναφέρει το τμήμα στίβου του Αριστέα Άργους: «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή τους Κώστα Καμπόσο, που παραμένει αφοσιωμένος στο προπονητικό του έργο, φέρνοντας πολλές επιτυχίες σε Πανελλήνιους Αγώνες»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »