Συνεχίζεται μια διαφορετική καμπάνια για την επιστροφή στο ποδήλατο, μια καμπάνια που γίνεται ενόψει της 1ης Ποδηλατάδας Χαράς, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 17-06-2018 από τον “Α.Σ. ΑΓΕΥΣ” με την υποστήριξη του
“Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός”. Στην ευφάνταστη προσπάθειά αυτή πρωταγωνιστούν δημότες, που χρησιμοποιούν το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους και μας το συστήνουν ανεπιφύλακτα.
“Τα παιδικά μας χρόνια συνδέονται νοσταλγικά με το ποδήλατο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό .Για τα παιδιά μας αποτελεί το πρώτο τους όχημα. Η χρήση του ποδηλάτου έχει αποδειχθεί από έρευνες πως αναπτύσει την ατομική και κοινωνική υπευθυνότητα του παιδιού.Το ποδήλατο απευθύνεται και σε όσους θέλουν να είναι γρήγοροι στις μετακινήσεις τους στην πόλη, κερδίζοντας τα οφέλη της ποδηλασίας στην υγεία, μη επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα.
Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τετοιες δράσεις. Το ποδήλατο αποτελεί όχημα για όλους , για όλη την οικογένεια, για κάθε ηλικία . Έχει αρχίσει να αναδημιουργείται μια κουλτούρα ποδηλάτου και το ποδήλατο είναι πλέον ένα “σοφιστικέ” όχημα, ένας όμορφος, οικολογικός, σύγχρονος τρόπος μετακίνησης που συνδυάζει άσκηση, χαρά, εκτόνωση .”
Βαγγέλης Τζαβέλλας, πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών: Κάλεσμα στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Ναύπλιο
140 χρόνια από το Σικάγο του 1886 και τους αγώνες για το 8ωρο ως την ματωμένη Πρωτομαγιά του 1936 στη Θεσσαλονίκη και την ηρωική θυσία των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή την





