Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα για τον τουρισμό και τις εκδηλώσεις της επετείου του 1821

Σε σύσκεψη με αντικείμενο τον τουρισμό, αλλά και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, προήδρευσε σήμερα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε συζήτηση για την λειτουργία δύο ιστοσελίδων, μίας τουριστικής και μίας επετειακής, αλληλοσυνδεόμενων μεταξύ τους, αλλά και με την κεντρική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Εξ άλλου, από τον περιφερειάρχη δόθηκαν επίσης οδηγίες σχετικά με διάφορα ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό, μεταξύ των οποίων, ο εντοπισμός περιοχών, όχι παραθαλάσσιων, με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, η βελτίωση και συμπλήρωση της σήμανσης προς αρχαιολογικούς και εν γένει χώρους επισκεψιμότητας, καθώς και η συνεργασία με δήμους και η υπόδειξη εκ μέρους τους σημείων για κατασκευή wc στους πιο πάνω χώρους.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Πολιτική θύελλα για την «ωρολογιακή βόμβα» των 7 στρεμμάτων-Ευθύνες Ορφανού δείχνει ο Φραγκιουδάκης

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο την ασφάλεια των πολιτών έχει μετατραπεί η δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Βραδιά με επιτυχίες μεγάλων συνθετών με τον Άγγελο Ανδριανό

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο πλευρό των Γ. Χατζηνάσιου – Στ. Κορκολή, αλλά και Χρήστου Νικολόπουλου, ο δικός μας Άγγελος Ανδριανός επιμελείται, ενορχηστρώνει και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »