Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. δημοπρατεί έργο αξίας 105.000,00€ με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)
Ο σκοπός του έργου είναι η εξυπηρέτηση της λειτουργίας της καστρονησίδας, μέσα στα
πλαίσια των εργασιών που εκτελούνται ήδη από την Αρχαιολογία για την επισκευή και συντήρηση του μνημείου.
Το φυσικό αντικείμενο του έργου θα περιλαμβάνει την πόντιση αγωγού ύδρευσης για την επαρκή υδροδότηση καθώς και του αγωγού αποχέτευσης για την εξυπηρέτηση των εγκαταστάσεων .
Η ολοκλήρωση του έργου της εκβάθυνσης του λιμένα μας δίνει πλέον την ευχέρεια να επέμβουμε ολοκληρωτικά στο εμβληματικό μας κάστρο.

Telesilla Talks & Walks: Μαθήματα αρχαίας ελληνικής γλυπτικής σε Άργος και Χούνη
Το Telesilla Talks & Walks συνεχίζεται, φέρνοντας νέες πρωτοβουλίες και δράσεις αφιερωμένες στη σκέψη, τη δημιουργικότητα, τη συζήτηση και την κοινότητα μέσα από δράσεις ανοιχτές σε όλους





