Χρήστος Ουλής για τις δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο: Τελικώς “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ή μήπως ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;”

Αποφασίζοντας να ασχοληθώ στο παρελθόν σε κατώτατο επίπεδο με την πολιτική, κατέληξα ότι υπάρχουν κάποιες γραμμές που δεν τις ξεπερνάς. Αυτές τις οριοθετεί ο καθένας μας ανάλογα με τα πιστεύω του την ιδεολογία του και τις ηθικές αξίες και αρχές με τις οποίες πορεύεται.

Όταν καλεστείς να τις ξεπεράσεις (ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι….για το καλό του τόπου…..) έχεις μόνο δύο επιλογές, ή να γίνεις σαν αυτούς που είχες απέναντι μια ζωή ή να πας σπίτι σου.

Έχοντας επιλέξει το τελευταίο δεν κρύβω πως παραμένω λάτρης της ρήσης “τα στερνά τιμούν τα πρώτα” η οποία τον τελευταίο καιρό έχει βρει εφαρμογή στα αυτοδιοικητικά και μη γεγονότα που ζούμε στο Ναύπλιο. Δεν αναφέρομαι μόνο σε ακραίες συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα πλαίσια που ορίζει ο ρόλος του καθενός μας μήτε και στις προεκλογικές συνεργασίες, οι οποίες είναι θεμιτές, αλλά και στην αναζήτηση για την εξασφάλιση στήριξης ανιστόρητων προσώπων οι οποίοι προσβάλουν καθυβρίζοντας τους πάντες.

Προσβάλουν τόπους και την ιστορία τους, πολίτες και συνυποψηφίους.
Το χειρότερο δε σε όλα αυτά είναι η σιωπή ανθρώπων που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο, αυτοί που πιστεύουν στην δημοκρατία, οι οποίοι παρατηρούν τις τελευταίες ώρες ένα παραλήρημα απαξιωτικών εκφράσεων και δεν αντιδρούν, παρέχοντάς τους και ομπρέλα κάλυψης αυτών με μοναδικό σκοπό την ανάληψη εξουσίας πάση θυσία.

Μέλη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ κομμάτων, μέλη τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων, εκλεγμένοι σύμβουλοι Ναυπλιέων, Βουλευτές, ας αναρωτηθούν για το τι είναι πιο επικίνδυνο, να μιλάς με κίνδυνο ακόμα και να υβριστείς η να σιωπάς.

υγ. 1ο Να μη θεωρηθεί προτροπή για οτιδήποτε απλώς έτσι μου βγήκε.2ο Δεν επιθυμώ like και διάλογο

Χρήστος Ουλής
Πρ. Γραμματέας Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Από τα χαρτιά στο κινητό: Ο εδαφολογικός χάρτης της Πελοποννήσου γίνεται ψηφιακός

Ένα σημαντικό έργο για την ψηφιοποίηση και αξιοποίηση της εδαφολογικής πληροφορίας στην Πελοπόννησο βρίσκεται σε εξέλιξη, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο για τον πρωτογενή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »