Χορός και κέφι στη λαϊκή βραδιά της ΚΕΔΑΜ στον Αχλαδόκαμπο

Λαϊκή Βραδιά με τον Μάριο Μαρέλη, την Κατερίνα Σκουλή και την ορχήστρα τους διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ στο Δ.Δ. του Αχλαδοκάμπου του Δήμου Άργους Μυκηνών στις 10 Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης βρέθηκε στον Αχλαδόκαμπο και «έσυρε» πρώτος το χορό. Ο κόσμος γλέντησε με τα τραγούδια, σε ένα χώρο ξεχωριστό, δίπλα στην πισίνα του Δημοτικού Ξενώνα Αχλαδοκάμπου!

Επί Δημαρχίας Δημήτρη Καμπόσου, ο Δημοτικός Ξενώνας Αχλαδοκάμπου δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας και είναι από τα έργα που έγιναν με αυτοχρηματοδότηση του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΑΡΓΩ ΑΕ το 2019.
Το 2022 απέκτησε τη σύγχρονη πισίνα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »