
Επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης 22 Αυγούστου, πίσω από το Θριάσιο νοσοκομείο και σε έκταση του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ελευσίνας. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε οικόπεδο με ελιές και χορτάρια.
Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου με τις μάνικες στα χέρια προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά, καθώς απέχει λίγα μέτρα από τη μάντρα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Εκκενώθηκε το πάρκινγκ του Θριάσιου νοσοκομείου.
Σοβαρός είναι ο κίνδυνος που υπάρχει από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει πίσω από το Θριάσιο νοσοκομείο και στην έκταση του στρατιωτικού αεροδρομίου Ελευσίνας. Στην έκταση του αεροδρομίου, υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και εγκαταστάσεις που λόγω της φωτιάς μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά καίει σε τρεις διαφορετικές εστίες. Συνολικά επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων, 27 οχήματα και από αέρος 2 ελικόπτερα.





