Φρίκη στην Αίγυπτο: 29χρονη μητέρα σκότωσε, μαγείρεψε και έφαγε το παιδί της

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση μιας μητέρας στην Αίγυπτο που σκότωσε το παιδί της και στη συνέχεια το τεμάχισε, μαγείρεψε και έφαγε το κεφάλι του.

Η 29χρονη γυναίκα που ακούει στο όνομα Χανά στραγγάλισε μέχρι θανάτου τον πεντάχρονο γιο της, τεμάχισε το σώμα του σε κομμάτια και μαγείρεψε και έφαγε τμήματα του κεφαλιού, σύμφωνα με αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, στα τέλη του Απριλίου και τώρα έφτασε η στιγμή της δίκης για την 29χρονη παιδοκτόνο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της το Σάββατο (17/06) στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τον αιγυπτιακό λαό, η ίδια υποστήριξε πως ο λόγος που την ώθησε να διαπράξει τη δολοφονία ήταν ότι της είχαν κάνει μάγια και πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίκης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μητέρα χτύπησε τρεις φορές το παιδί της στο κεφάλι με ένα ραβδί, με σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή του. Για να κρύψει το έγκλημά της και να μην αποκαλυφθεί, τεμάχισε τη σορό και έβρασε κάποια μέρη της, καταναλώνοντάς τα. Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS.
Το παράδοξο είναι πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανεμογεννήτριες ή μόλυνση από αμίαντο σε Ναύπλιο, Παραλιακή και Ζάβιτσα; – Του Τόλη Κοΐνη

Υποτίθεται ότι καταστρέψαμε τα βουνά μας για να βάλουμε τις απόλυτα φιλικές για το περιβάλλον ανεμογεννήτριες. Υποτίθεται ότι είχαν προηγηθεί σοβαρές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Βραδιά με επιτυχίες μεγάλων συνθετών με τον Άγγελο Ανδριανό

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο πλευρό των Γ. Χατζηνάσιου – Στ. Κορκολή, αλλά και Χρήστου Νικολόπουλου, ο δικός μας Άγγελος Ανδριανός επιμελείται, ενορχηστρώνει και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »