Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: “Οι φόλες στο Λυγουριό είναι ένα ακόμα στυγερό έγκλημα εις βάρος αθώων αδέσποτων ψυχών”

Ανακοίνωση από τη Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου:

Το νέο περιστατικό φόλας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Γενάρη, στο Λυγουριό, σίγουρα αποτελεί ένα ακόμα στυγερό έγκλημα κατά των αθώων αδέσποτων ψυχών, που βρίσκονται συνεχώς, να τριγυρνάνε σαν τις άδικες κατάρες στους δρόμους, εξαιτίας της ανικανότητας του ανθρώπου αν τα αγαπήσει πραγματικά ώστε να μην τα εγκαταλείπει.

Το ζητούμε όμως εδώ, όπως και σε κάθε άλλο περιστατικό φόλας άλλωστε, είναι να βρεθούν και να τιμωρηθούν ο/οι δράστης/δράστες, που σκόρπισαν τον θάνατο με φόλες, σε αδεσποτάκια τις περιοχής, που το μόνο σίγουρο είναι ότι σε τίποτα δεν τους έφταιξαν.

Καλούμε για άλλη μία ακόμα φορά, όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για την ταυτότητα αυτού του/των φονιά/φονιάδων, να το πει στην αστυνομία.

Καλούμε επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυγουριού «Ο Καββαδίας», ως φορέας που προάγει τον πολιτισμό, και άρα ως αυτό συνεπάγεται και την φιλοζωία, να βγάλει δημόσια ανακοίνωση για να καλέσει και αυτός όποιον γνωρίζει κάτι, το οτιδήποτε να το πει στις αρχές.

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου

Ναύπλιο
28/01/2025

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Εκδήλωση αφιερωμένη στην τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην ιδιαίτερα δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία ανέδειξε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »