“Φεστιβάλ Γιάννης Νόνης”: Οργή στο Ναύπλιο-Ποιοι αποφάσισαν τη ματαίωση των εκδηλώσεων

Τη ματαίωση των εκδηλώσεων μνήμης για το “Φεστιβάλ Γιάννης Νόνης” που θα διεξαγόταν το διήμερο 1 και 2 Αυγούστου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο “όχι” ήρθε από την πλευρά της Ντίνας Καραγιάννη για να ακολουθήσει άμεσα το δεύτερο από τη Σοφία Ξύδη. Ο Γιώργος Φραγκιουδάκης και ο Δημήτρης Δικαίος πρότειναν να διεξαχθεί το Φεστιβάλ για μια ημέρα. Ο Γιώργος Καχριμάνης ψήφισε υπέρ της διήμερης διεξαγωγής όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Ορφανός πρότεινε να αποσυρθεί το θέμα και να συζητηθεί σε επόμενη Δημοτική Επιτροπή όπου και κατέληξαν σε εκδήλωση μιας ημέρας με “κουτσουρεμένο” το πρόγραμμα κατά τα 2/3, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Με μια ανάρτησή τους στο προφίλ “Φεστιβάλ Γιάννης Νόνης”, οι φίλοι του πρόωρα χαμένου μουσικού ανακοινώνουν την ματαίωση των εκδηλώσεων, μετά από την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων.

Αναλυτικά:

Δεν θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Ναυπλιέων καμία εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννη Νόνη, στις 1 & 2 Αυγούστου 2024, όπως είχε σχεδιαστεί και ανακοινωθεί στους φίλους του, στους καλλιτέχνες που συνεργαζόταν, στους μαθητές του, στον κόσμο της πόλης μας.
Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που με οποιονδήποτε τρόπο είχαν την διάθεση να συμμετέχουν σε αυτήν τη διήμερη γιορτή μνήμης.
“Άμοιρη ψυχή μην ξεγελαστείς…”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »