prooptiki@msn.com

Υπέστη εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος – Είχε βγάλει το σκύλο βόλτα και δεν επέστρεψε

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος, όπως έγινε γνωστό το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4/5).
Ο δημοσιογράφος είχε επιλέξει να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Πάρο και είναι σε εξέλιξη η διακομιδή του από το κυκλαδίτικο νησί στην Αθήνα καθώς κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς στο νησί η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, δεν μπορούν να πετάξουν ελικόπτερα και έτσι αναμένεται να μεταφερθεί με C-27.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είχε βγάλει τον σκύλο βόλτα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου όμως ο σκύλος επέστρεψε μόνος στο σπίτι με αποτέλεσμα οι οικείοι του να υποψιαστούν και να τον αναζητήσουν. Έτσι βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986 και από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤ1 από το 1991 ως το 2015. Ήταν επικεφαλής της ιστοσελίδας onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Ήταν στρατιωτικός συντάκτης της «RealNews» και συνεργάτης του Reuters. Πλέον είναι επικεφαλής της ιστοσελίδας militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή. «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

2004: Ο ορειβάτης, Γιώργος Βουτυρόπουλος, γίνεται ο πρώτος Έλληνας που φτάνει στην κορυφή των Ιμαλαΐων

218: Ο Ηλιογάβαλος ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας. 1204: Ο Βαλδουίνος Θ’, κόμης της Φλάνδρας, στέφεται αυτοκράτορας της καταληφθείσας από τους Σταυροφόρους Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 1527: Οι Φλωρεντινοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »