
Το βραβείο της τρίτης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, με θέμα «Video – πειράματα στο Γυμνάσιο», κατέκτησε το 2ο Γυμνάσιο Άργους.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας, συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, με θέμα «Video – πειράματα στο Γυμνάσιο», το σχολικό έτος 2023-2024.
Τα παιδιά με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Νέζου ετοίμασαν, πραγματοποίησαν, βιντεοσκόπησαν και παρουσίασαν πειράματα με τίτλο : «Μελώνοντας … το μικροσκόπιο» και «Παράγουμε διοξείδιο του άνθρακα … ζυμώνοντας». Τα θέματα απέσπασαν το χάλκινο μετάλλιο του διαγωνισμού.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον υποστηρικτή καθηγητή τους”.






