«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Έκλεψαν τα γαϊδουράκια των παιδιών μας στο Αγρόκτημα στην Κέρκυρα

Ο Οργανισμός απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, ώστε να επιστρέψουν και πάλι στην αγκαλιά των παιδιών

Το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022, οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με μεγάλη τους λύπη, διαπίστωσαν ότι εκλάπησαν τα δύο από τα τέσσερα συνολικά γαϊδουράκια που έχουν γίνει οι καλύτεροι σύντροφοι ζωής των παιδιώνπου μεγαλώνουν στο νησί της Κέρκυρας, χαρίζοντάς τους καθημερινά στιγμές χαράς, δράσης αλλά και γαλήνης.

Είναι η δεύτερη φορά, τα τελευταία δύο χρόνια, που τα αγαπημένα ζωάκια των παιδιών γίνονται στόχος επιτήδειων, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν και να σεβαστούν την ήρεμη συνύπαρξη των παιδιών με τα ζώα, τα οποία αποτελούν βάλσαμο για την ψυχούλα τους. Ο Μάρκος και η Γωγώ, ονόματα που τα ίδια τα παιδιά χάρισαν στα δύο γαϊδουράκια, δημιουργούν ένα μεγάλο κενό στις καρδιές των παιδιών και τους θα τους λείψουν πολύ.

Μπορεί να μην υπάρχει, ακόμα, μηχανισμός Amber και Missing Alert για την εξαφάνιση και αρπαγή των ζώων, υπάρχει, όμως, ο κόσμος που, εδώ και 27 χρόνια, ενδιαφέρεται και στηρίζει τα παιδιά, προστατεύοντας ό,τι πιο πολύτιμο: το Χαμόγελό τους.

Η ζωοκλοπή είναι αδίκημα, και Οργανισμός θα προβεί σε κάθε δυνατή κινητοποίηση για να επιστρέψουν και πάλι τα δύο αγαπημένα γαϊδουράκια στην αγκαλιά των παιδιών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του, αλλά και οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει άμεσα, τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό στη Γραμμή SOS 1056, τηρώντας απόλυτη εχεμύθεια.

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Η παρουσίαση του βιβλίου «Όρθια με κάθε κόστος» της Έλενας Λεζέ στο Βουλευτικό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Κύκνος και η συγγραφέας Έλενα Λεζέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Όρθια με κάθε κόστος», το οποίο αναδεικνύει τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »