ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την νήσο Λέσβο στον Ιερό Ναό της «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, από 27 Σεπτεμβρίου 2023 έως 3 Οκτωβρίου 2023.
Με την χάρη του Θεού θα έχουμε την τιμή και την ευλογία να φιλοξενήσουμε στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, από την νήσο Λέσβο, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.
Τα Ιερά Λείψανα θα υποδεχτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6:30 μμ στα προπύλαια του Ιερού μας Ναού.
Μετά την υποδοχή θα λάβει χώρα Αρχιερατικός Εσπερινός. Στις 7:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων -ΔΟΠΠΑΤ και τον Σύλλογο Κρητών Αργολίδας «Ο Μίνωας».
Κατά την παραμονή των ιερών λειψάνων στον Ιερό Ναό, έχει προγραμματισθεί να τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες.
Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 07:00 πμ έως και τις 09:00μμ. καθημερινά.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σιδέρης: «Είχε αποφασιστεί την απονομή στον ΟΦΗ να κάνει ο Τζώρτζογλου – Δικαιώθηκαν ΕΠΟ και ΚΕΔ για τους Έλληνες διαιτητές

Για την απόφαση να παραδώσει τα μετάλλια στους παίκτες του ΟΦΗ ο Τζώρτζογλου μίλησε ο Βασίλης Σιδέρης, αποκαλύπτοντας πως είχε παρθεί από πριν, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Εύξεινος Μνεία» και «Αριάδνη»: Ένας κύκλος αγάπης και συμπερίληψης που συγκίνησε την Αργολίδα

Σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και αληθινής χαράς, ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Εύξεινος Μνεία» πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Απριλίου ένα από τα πιο όμορφα και ουσιαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »