Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετείχε στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετείχε την Κυριακή 7/12/2025 στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία που γέμισε την πόλη με χρώμα, ρυθμό και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος:

• Το Σύνολο Κρουστών του σχολείου με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Κυριακή Τσακιρίδου, το οποίο έδωσε την έναρξη του Santa Run και εντυπωσίασε με δυναμικούς ρυθμούς και ζωντάνια, δίνοντας ιδιαίτερο παλμό στη γιορτινή βραδιά.

• Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους Δημήτρη Ζαχαρίου (Μαέστρος), Βασίλη Αθανασιά, Γιάννη Γκραίκο, Φάνη Κουσιουνέλο το οποίο ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με μελωδίες και κάλαντα από την ελληνική μουσική παράδοση, συμβάλλοντας στο ζεστό και χαρμόσυνο κλίμα της εκδήλωσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, παρουσίασαν ένα άρτιο και καλαίσθητο πρόγραμμα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο μουσικής εκπαίδευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας που χαρακτηρίζει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Το Σχολείο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δήμο Ναυπλιέων για την πρόσκληση και τη συνεργασία, καθώς και προς όλους όσοι βρέθηκαν εκεί και χειροκρότησαν την προσπάθεια των μαθητών και των μαθητριών.

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική, μελωδική νέα χρονιά!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ομάδα Γυναικών Άργους: Με αφορμή την σπαρακτική κραυγή των δύο 17χρονων μαθητριών

Οι γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Άργους (μέλους της ΟΓΕ) είμαστε συντετριμμένες με τον άδικο χαμό της 17χρονης μαθήτριας και παρακολουθούμε με αγωνία την κατάσταση του δεύτερου κοριτσιού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υπογράφηκε η σύμβαση για τις μελέτες ανάδειξης της Νεοκλασικής Αγοράς του Άργους

Δήλωση Γιάννη Μαλτέζου, Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, για το έργο της αποκατάστασης της Νεοκλασικής Αγοράς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Αναβαθμίζονται άλλα τρία σχολεία από το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

Σημαντική εξέλιξη για τις σχολικές υποδομές του Δήμου Άργους – Μυκηνών αποτελεί η ένταξη σχολικών μονάδων της περιοχής στη Β΄ Φάση του Προγράμματος Ανακαίνισης Σχολικών Κτιρίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Τολό και Καραθώνα χωρίς Γαλάζια Σημαία… Αδιαφορία ή Άγνοια;

Την ώρα που άλλοι τουριστικοί Δήμοι επενδύουν σοβαρά στην εικόνα, την ποιότητα και την αξιοπιστία των παραλιών τους, το Τολό και η Καραθώνα μένουν εκτός Γαλάζιας Σημαίας, επιβεβαιώνοντας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »