Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: «Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα διεκδικώντας και δεύτερη έδρα για την Ν. Δ. στην Αργολίδα»

«Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, με αρχές και αξίες και είμαι περήφανη για αυτό», αναφέρει η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, σε δήλωσή της για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και επισημαίνει: «Συνεχίζουμε δυναμικά την εκλογική μάχη διεκδικώντας στις επόμενες εκλογές δεύτερη έδρα για την Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα».

Αναλυτικά, η δήλωση της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου:

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ιστορική! Ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφάσισαν να προχωρήσουμε τολμηρά, σταθερά, μπροστά.
Μια Ελλάδα ισχυρή και περήφανη που θα προσφέρει σε όλους μια καλύτερη ζωή. Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους όσοι με στηρίξατε. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη απέναντί σας.
Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, με αρχές και αξίες και είμαι περήφανη για αυτό. Ο αγώνας δεν τελειώνει σήμερα, συνεχίζουμε δυναμικά την εκλογική μάχη διεκδικώντας στις επόμενες εκλογές δεύτερη έδρα για την Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα. Μπορούμε να το πετύχουμε.
Για να σηκώσουμε την Αργολίδα μας ακόμα ψηλότερα και να την πάμε μπροστά, δυνατά»!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »