Συ.Κα.Φι.Αρ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»: Pink the city 2022-9ο Περπάτημα για την ζωή

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει στον συμβολικό περίπατο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού Pink the city που διοργανώνει το Άλμα Ζωής Νομού Αχαΐας στην Πάτρα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το υλικό που παρέχει το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (μπλούζα-φυλλάδια κ.α)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Σάββατο 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα τηλέφωνα: 2751067170 και 6944219646 (κ. Ελένη Ηλιάδη)

9ο Περπάτημα για τη ζωή

Όπως είναι γνωστό ο Οκτώβριος είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού. Στα πλαίσια των δράσεων μας οργανώνουμε το «9ο Περπάτημα για τη ζωή», στο Άργος, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 . Η εκκίνηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα, από τα γραφεία του Συλλόγου κι ο τερματισμός στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο παλιό Δημαρχείο. Σας περιμένουμε όλους για να διαδώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δυναμικό ξεκίνημα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 του Δήμου Άργους – Μυκηνών με Γιάννη Κότσιρα (βίντεο)

To Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 του Δήμου Άργους – Μυκηνών ξεκινά δυναμικά το Σάββατο 04.07.2026 με τη συναυλία “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – 30 χρόνια”, στο Αρχαίο Θέατρο Άργους (ώρα: 21:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων

Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση έργων προστασίας από κατολισθήσεις ενεργοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου για Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους: «Σπουδαία ημέρα και νέα εποχή για τον πολιτισμό μας»

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ιστορικού μουσείου μετά από 12 χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πολύπλευρη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Έκθεση του Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα»

Στην τελετή των εγκαινίων της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026 στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, παρέστη ο Πρόεδρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »