Συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών στη Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, σας ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Στόχος της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής εκπαίδευσης και παιδείας, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της συλλογικότητας, της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.

Η ανανεωμένη Φιλαρμονική του Δήμου μας στην προσπάθειά της να συνεχίσει την πορεία και την διαδρομή της στους μουσικούς δρόμους, περιμένει να υποδεχθεί τα νέα της μέλη. Για τη συμμετοχή στο σώμα της Φιλαρμονικής απαιτείται μόνο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ηλικία από 7 ετών και άνω, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.

Στη Δημοτική Φιλαρμονική διδάσκονται ΔΩΡΕΑΝ : Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Ευφώνιο, Αλτικόρνο, Τρομπόνι, Τούμπα και Κρουστά Μπάντας, καθώς και μαθήματα μουσικής θεωρίας. Τα μουσικά όργανα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Δήμο.

Υποχρέωση όλων των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας (λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κλπ.).

Σας ενημερώνουμε ότι, για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID – 19, όπως αυτά καθορίζονται για όλες τις Δομές Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Τα μαθήματα και οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, πρωινές και απογευματινές ώρες στο κτήριο «Θούθουλα» στο Κρανίδι (πρώην Δημοτική Βιβλιοθήκη). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής : κ. Γάσπαρης Μαμμάς, τηλέφωνο : 6938430734.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π.
Παναγιώτης Μέξης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βίντεο με θαλάσσια χελώνα που γέννησε στην παραλία της Καραθώνας – Κινητοποίηση για την προστασία της φωλιάς

Το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, η Βαγγελία Μαρλαγκούτσου κατέγραψε σε βίντεο μια θαλάσσια χελώνα που μόλις είχε γεννήσει τα αυγά της στην άμμο και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Κόκκινες γραμμές και όροι στον Ορφανό για την επιστροφή Δωρή από τον Φραγκιουδάκη

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση από την παράταξη Ορφανού είναι ο Γιώργος Φραγκιουδάκης που φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα στραβά μάτια και να αποδεχθεί την επιστροφή Δωρή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς Αργολίδας: «Κινδυνεύουν ζωές, δώστε μας Taser και καρφιά ακινητοποίησης»

Με αφορμή τη νυχτερινή καταδίωξη στο Άργος, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 20χρονου οδηγού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστάσιος Γανώσης: «Το Porto Heli έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο brand»

Εθνικής σημασίας τουριστικό brand» αποτελεί πλέον το Πόρτο Χέλι, με την αναπτυξιακή του δυναμική να ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια της Ερμιονίδας και να επανακαθορίζει τον τουριστικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Από το Ναύπλιο στο Λουτράκι: Το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου επεκτείνει την πολιτιστική του παρουσία

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου άνοιξε τις πόρτες του νέου εκθεσιακού του χώρου στο Λουτράκι σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας παρουσίας του Ιδρύματος στην Κορινθία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »