Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση FOOD EXPO 2025

H Περιφέρεια Πελοποννήσου, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων & ποτών «FOOD EXPO-2025», που θα λάβει χώρα 8-10 Μαρτίου 2025 στο Athens Metropolitan Expo.

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη χώρα, FOOD EXPO των 1.300 εκθετών (κλάδου τροφίμων-ποτών και οίνου) και των 35.000 επισκεπτών από όλο τον κόσμο, είναι αδιαμφισβήτητα μία έκθεση με διεθνές αποτύπωμα και υψηλή αναγνώριση από την Παγκόσμια F&B Βιομηχανία, παρέχοντας τη δυνατότητα ανάδειξης των Πελοποννησιακών προϊόντων και σύναψης εμπορικών συμφωνιών με χιλιάδες Έλληνες και διεθνείς αγοραστές.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο email: tourismos@arcadia.gr, έως και την 20η Ιανουαρίου 2025, ημέρα Δευτέρα με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο Επιμελητήριο του Νομού που είναι μέλη.

Λόγω του περιορισμένου χώρου, η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οινοποιείας, θα φιλοξενηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Oenotelia, πλησίον του Wine Tasting Area, οπότε και θα τηρηθεί ξεχωριστή σειρά προτεραιότητας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το (50%) της συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (50%), θα καλυφθεί από τους εκθέτες.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνο στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης.

Το προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής, για ένα περίπτερο επιφάνειας περίπου 6 τ.μ., θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και δεν θα ξεπερνά τα χίλια ευρώ (1.000,00 €) συμπ.ΦΠΑ, ανά εκθέτη (στο ανωτέρω ποσό περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Άργος: Στο Άξιον Εστί, ο τρύγος του μελιού γίνεται τραγούδι…

Ο τρύγος του μελιού είναι η αφορμή. Η μουσική είναι το μονοπάτι. Τιμούμε τον μόχθο της μέλισσας και τη χαρά της παρέας, σε μια βραδιά που η γλυκάδα του φρέσκου μελιού συναντά το μεράκι του χορού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Σε ειδική, δημόσια, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους-Μυκηνών καλεί τα μέλη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνιος Βαρδάκας. Η συνεδρίαση που αφορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους-Πτωχός: «Η Πελοπόννησος αποκτά τις πολιτιστικές υποδομές που της αξίζουν»

Το πλήρως ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, σηματοδοτώντας την επιστροφή ενός από τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με επιτυχία η ολοκλήρωση της χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Άργους – Διακρίσεις για δύο σπουδάστριες

Με θερμά χειροκροτήματα, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ωδείου Άργους, σηματοδοτώντας τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η εκδήλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει τα 30 χρόνια με μεγάλη συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια στη δισκογραφία! Ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς και συνεργάτες του Γιάννη, μας υπόσχονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »