Συγχαρητήρια Λάμπρου για την εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας

Σήμερα, Τρίτη 07 Ιουλίου 2026 είχαμε την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας.

Θέλω να συγχαρώ την νέα πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου για την ομόφωνη εκλογή της την κ Ελένη Βλάσση – Δημαράκη.

Θέλω να συγχαρώ τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ Νίκο Αντωνιοζα για την ομόφωνη επανεκλογή του.

Από την πλευρά μου συμμετέχω στο προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου από την θεσμική θέση του Γραμματέα του μετά τη σχεδόν ομόφωνη επανεκλογή μου( με μια μόνο αρνητική ψήφο).

Εφόσον ο Νομοθέτης προβλέπει διαπαραταξιακό προεδρείο αυτό από μόνο του μας δίνει την εντολή να συνεργαστούν όλες οι Δημοτικές παρατάξεις τόσο της πλειοψηφίας όσο της μειοψηφίας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δημότες μας.

Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι το Δημοτικό συμβούλιο είναι το κορυφαίο θεσμικό όργανο της Τοπικής αυτοδιοίκησης και απαιτείται να αναβαθμιστεί η λειτουργία του, με περισσότερες αρμοδιότητες, με πολλαπλούς Αυτοδιοικητικούς ρόλους ,με μηχανισμούς Δημοκρατικού προγραμματισμού και ελέγχου.

Το Αυτοδιοικητικό κίνημα θα συνεχίσει με υπευθυνότητα και ευθύνη να καταθέτει μια μια διαφορετική πρόταση για ουσιαστική Αποκέντρωση,για νέο Δημοκρατικό μοντέλο Αυτοδιοίκησης

Καλή θητεία στο νέο προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου με θητεία μέχρι το τέλος παρούσης Δημοτικής περιόδου.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: «Η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης είναι ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας»

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους δημότες ότι η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη διαχείρισή τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανακοινώθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες: Στην θέση του ο Σιδέρης μέχρι το τέλος του χρόνου-Σταθεροί Γανώσης και Μαντζούνης

Μία νέα παράταση στην θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κέρδισε ο Βασίλης Σιδέρης που παραμένει στην θέση του μέχρι το τέλος του έτους. Στις ίδιες θέσεις παρέμειναν τόσο ο Αναστάσιος Γανώσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βασίλης Σιδέρης: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους πολιτιστικούς φορείς της Αργολίδας»

Την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, με αφορμή την παρουσία του στη μουσική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »