Στην Εθνική Κορασίδων Κουκουμάνου και Κεχαγιά του Φείδωνα Άργους για τους αγώνες στη Νορβηγία

Στην Εθνική ομάδα κορασίδων κλήθηκαν δυο αθλήτριες του Φείδωνα Άργους εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της Ελλάδας στη Νορβηγία.

Πρόκειται για τη Μαρίλια Κουκουμάνου και τη Σοφία Κεχαγιά οι οποίες θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ελλάδας στις 9 του μηνός.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στη Νορβηγία όπου 12-18 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες κορασίδων από Ελβετία, Σκωτία και Νορβηγία .

Οι νέες αυτές προσκλήσεις παικτριών του Φείδωνα , σε επίσημα παιχνίδια, πιστοποιούν για μια ακόμη φορά την εξαιρετική και ποιοτική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο της Αργολίδας .

Μια δουλειά που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, με τις δυνάμεις του συλλόγου και μόνο , χάρις στην ακούραστη διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Αποστολόπουλο και το προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τον Δημήτρη Τότσικα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »