Στην Αθήνα για την παράσταση “Η ληστεία της συμφοράς” ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για την παρακολούθηση της παράστασης “Η ληστεία της συμφοράς”, στο θέατρο Λαμπέτη, το Σάββατο 29 Μαρτίου.

Τιμή συμμετοχής: 40 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνονται: μετακίνηση προς και από το θέατρο, εισιτήριο).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Συλλόγου:
27510_67246 και 27510_ 69246, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25/03, τις ώρες λειτουργίας του Συλλόγου, καθημερινά 10:00- 13:00.

Οι ώρες αναχώρησης και επιστροφής θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πληροφορίες παράστασης:
Κωμωδία
Διάρκεια: 120 λεπτά
Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αθήνα 114 72
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Ιωάννης Απέργης, Κατερίνα Γερονικολού, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Τίτος Γρηγορόπουλος, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Θάνος Μπίρκος, Αρετή Πασχάλη, Χάρης Χιώτης, Γιώργος Χρανιώτης.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Αθήνα 1958. Μια τρελή απόδραση. Ένα τεράστιο διαμάντι. Έξι εντελώς ανίκανοι κλέφτες. Ένας αιώνια μαθητευόμενος ταμίας. Ένας απελπισμένος φύλακας που κοιμάται –κυριολεκτικά– όρθιος.

Οι οιωνοί δεν είναι και οι καλύτεροι. Δύο κατάδικοι δραπετεύουν από τις φυλακές της Δραπετσώνας και σχεδιάζουν να κλέψουν ένα διαμάντι αμύθητης αξίας που φυλάσσεται στην Alexandras Bank, μια περιφερειακή ελληνική τράπεζα επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όταν, όμως, μπλέκουν κι άλλοι στο κόλπο, οι εξελίξεις είναι απρόσμενες και όλα πάνε στραβά.

Θα καταφέρει ο δραπέτης Μάκης Ρέτζος και η συμμορία του να κάνουν τη ληστεία της χρονιάς; Σε μια νύχτα θεαματικής τρέλας όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Μήπως η «ληστεία της χρονιάς» καταλήξει σε «ληστεία… της συμφοράς»;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με επιτυχία η ολοκλήρωση της χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Άργους – Διακρίσεις για δύο σπουδάστριες

Με θερμά χειροκροτήματα, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ωδείου Άργους, σηματοδοτώντας τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η εκδήλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου: «Η πρόληψη απέναντι στον καρκίνο σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη»

«Η πρόληψη σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη», ήταν το κεντρικό μήνυμα της ιατρού και Αντιδημάρχου Διοίκησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Αναστασίας Αργυροπούλου, κατά τον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »