
Μια σημαντική προσωπική και ακαδημαϊκή επιτυχία γιορτάζει ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, καθώς απέκτησε και επίσημα το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στη «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Ο κ. Χρόνης, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, μοιράστηκε τη χαρά του για την ολοκλήρωση μιας έντονης και απαιτητικής χρονιάς. Όπως τόνισε ο ίδιος, η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε στεφθεί με επιτυχία χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση της συζύγου του, Ευγενίας Κοτσιάνη, των παιδιών του και των στενών του ανθρώπων.
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου υπογράμμισε ότι οι σπουδές αυτές του προσέφεραν πλούσιες γνώσεις και μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Κλείνοντας, ευχαρίστησε καθηγητές και συμφοιτητές, αφήνοντας ένα μήνυμα με νόημα: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας!! Έρχεται πάντα η ώρα… Έστω και λίγο αργά…».
Η ανάρτηση:
«Και επίσημα Μεταπτυχιακό!!!
Στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Στο Πρόγραμμα Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές!
Ευγνώμων που κατάφερα να το ολοκληρώσω!
Δεν θα γινόταν χωρίς τη συμπαράσταση, τη βοήθεια και την υπομονή της Ευγενίας Κοτσιάνη των κοριτσιών μας και φυσικά των κοντινών μας ανθρώπων!!!
Πολλές γνώσεις, πολλές γνωριμίες και φυσικά διαφορετική σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων!
Χάρηκα ιδιαίτερα που πολλοί από τους συμφοιτητές μου ήταν, όπως και εγώ, άνθρωποι που ήθελαν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και περάσαμε αυτό τον ιδιαίτερα απαιτητικό χρόνο μαζί!
Συγχαρητήρια και σε όλα τα νέα παιδιά που εύχομαι σύντομα να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον δημόσιο τομέα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθηγητές και συμφοιτητές!
Να κυνηγάτε τα όνειρά σας!!
Έρχεται πάντα η ώρα…
Έστω και λίγο αργά…»







