Στήριξε το σύγχρονο κράτος ο Μητσοτάκης απο το Ναύπλιο- Βίντεο-Φωτό

Αφιερωμένο στο σύγχρονο Κράτος ήταν το 5ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει μηνύματα εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας για το επιτελικό κράτος αλλά και το διακύβευμα των εκλογών του 2027.

«Το 2030 θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την σύσταση του ελληνικού Κράτους και ενόψει των εκλογών του 2027 πρέπει όλοι να αναλογιστούμε που ήμασταν αλλά και που θέλουμε να φτάσουμε» τόνισε ο πρωθυπουργός στην παρέμβασή του υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «τα €36 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος. «Η πολιτική δεν γίνεται στα κουτουρού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι το επιτελικό κράτος δεν καπελώνει κανέναν.

Στον απόηχο της επιστολής των πέντε βουλευτών της ΝΔ για το επιτελικό κράτος, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα ενότητας λέγοντας ότι στη Νέα Δημοκρατία «λύνουμε τις διαφωνίες εντός των τειχών» και ότι «συζητούμε ανοιχτά τα προβλήματα, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά».

Αναφερόμενος στην πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση για το «Σύγχρονο Κράτος», τόνισε ότι αυτά τα οποία ξεκίνησαν να γίνονται το 2019 είχαν σχεδιαστεί πριν τις εκλογές. «Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ σοβαρών κομμάτων και σοβαρών κυβερνήσεων και όσων σκέφτονται μόνο την Κυριακή των εκλογών και όχι τη Δευτέρα μετά από αυτές. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός απεδείχθη μια τεράστια επιτυχία με την οποία αντιμετωπίσαμε μια σειρά από μεγάλα γραφειοκρατικά προβλήματα» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Σ.Ε.Τ.Α.Α. Αργολίδας καταδικάζει την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.Α.) εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, η Δημοτική Κοινότητα Διδύμων και η οικογένεια Μπροδήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »