prooptiki@msn.com

Σκληρή αντιπαράθεση του Τάκη Παπαϊωάννου με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, στην ΕΡΤ (βίντεο)

Οξεία ήταν η αντιπαράθεση του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τάκη Παπαϊωάννου, με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιο Κρικέτο, στην εκπομπή της EΡT “Εκλογές 2023”.

Μια συζήτηση που έβγαλε “λαγούς”. Και συγκεκριμένα “απέδειξε ποιοι είναι οι λαγοί του Κασιδιάρη και της ακροδεξιάς”, όπως δήλωσε ο Τάκης Παπαϊωάννου.

Με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιο Κρικέτο, να παραδέχεται, μετά από πίεση του νεαρού υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πως θα ήθελε να απαγορευτούν κόμματα της Αριστεράς ως αντιδημοκρατικά.

Και να σιωπά όταν ερωτήθηκε από τον Τάκη Παπαϊωάννου για το ακροδεξιό παρελθόν των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ όπως ο Πλεύρης, ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης που υπήρξε και διάδοχος του Μιχαλολιάκου στην αρχηγία της ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Δείτε τα αποσπάσματα από την εκπομπή με τις παρεμβάσεις του Τάκη Παπαϊωάννου:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ανδριανός στη Βουλή: «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα σήμερα είναι η επιστροφή στην πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός στην ομιλία του σήμερα στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική η παρουσία της περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» στην Επιτροπή Περιβάλλοντος

Στην Επιτροπή, εκ μέρους της παράταξης συμμετέχει ο Γιάννης Σιάτος , Περιφερειακός σύμβουλος από την Κορινθία ενώ δυναμική παρέμβαση έκανε και ο επικεφαλής της Παράταξης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1821: H Καλαμάτα γίνεται η πρώτη ελληνική πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους

1821: H Καλαμάτα γίνεται η πρώτη ελληνική πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους. Οι Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Νικηταράς, Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, Παπαφλέσσας και άλλοι εισέρχονται ως απελευθερωτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνάντηση εργασίας για το νέο τοπικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Εναρκτήρια Συνάντηση εργασίας – Παρουσίαση στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης «ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΆΡΓΟΥΣ- ΜΥΚΗΝΩΝ Σας Ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »