Σε κλίμα κατάνυξης η γιορτή των εμπόρων του Ναυπλίου ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025 , ημέρα του Αγίου Πνεύματος και της καθιερωμένης γιορτής των εμπόρων της Πόλης του Ναυπλίου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής ( Αγία Μονή ) η Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Ελένη Ασπιώτη , ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την γιορτή των Εμπόρων. Ευχήθηκε η ημέρα του Αγίου Πνεύματος να φωτίσει τις ζωές όλου του κόσμου και των εμπόρων , να έρθουν καλύτερες ημέρες γιατί οι έμποροι αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες αλλά παρ όλα αυτά εξακολουθούν να είναι δυνατοί και αισιόδοξοι. Ο Ε.Ε.Σ.Ν. θα συνεχίζει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους εμπόρους και τις επιχειρήσεις του Ναυπλίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν γλυκίσματα σε όλους από τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Σ.Ν. στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής.

Τη Θεία Λειτουργία τίμησαν με τη παρουσία τους :

Οι Βουλευτές Αργολίδας κ. Γ. Ανδριανός, ο κ. Α. Πουλάς και ο κ. Γ. Γαβρήλος. Ο Αντιπερειφερειάρχης Αργολίδας κ. Β. Σιδέρης . Ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Φραγκιουδάκης και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χ. Γκούμας . Οι Πρώην Πρόεδροι του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Π. Αργυρόπουλος, o κ. Γεώργιος Παΐβανάς , και o κ. Κ. Βερδελής , μέλη , πιστοί και φίλοι του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου εύχεται σε όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες καλές δουλειές με υγεία.

Εκ του ΔΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Επίδαυρος Βίωμα 2026»: Εγκαίνια της 29ης Έκθεση Αγροτουρισμού στην Αρχαία Επίδαυρο (πρόγραμμα)

Ένας από τους πιο εμβληματικούς θεσμούς της Αργολίδας, που ενώνει την παράδοση, τη γαστρονομία και τον τουρισμό, ανοίγει και επίσημα τις πύλες του. Τα εγκαίνια της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου: «Η πρόληψη απέναντι στον καρκίνο σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη»

«Η πρόληψη σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη», ήταν το κεντρικό μήνυμα της ιατρού και Αντιδημάρχου Διοίκησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Αναστασίας Αργυροπούλου, κατά τον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Έμπρακτη στήριξη στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026

Στην τελετή λήξης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, Danaon Cup – Λένα Πετράκη 2026, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Κίου στις 26 Ιουνίου 2026 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Η συνεδρίαση που αφορά την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής, σηματοδοτεί την έναρξη της 2ης θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »