Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας, Μανώλης Κωτσόπουλος

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας, υπέβαλε σήμερα, ο Μανώλης Κωτσόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Αγαπητά μέλη,
Με το παρόν, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, παραμένω προσωρινά στη θέση του Προέδρου μέχρι την εκλογή και συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και η συνέχεια του Συλλόγου.

Η παραίτησή μου θα καταγραφεί στο πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της 16ης Ιανουαρίου 2026, ώστε να γίνει επίσημα γνωστή σε όλα τα μέλη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, και να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή χρονιά.

Με εκτίμηση,
Μανώλης Κωτσόπουλος
Πρόεδρος Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »