Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ταχεία αποζημίωση των παραγωγών πυρηνοκάρπων στην Αργολίδα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκη, με θέμα την ανάγκη ταχείας αποζημίωσης των παραγωγών πυρηνοκάρπων στην Αργολίδα που επλήγησαν από τον καταστροφικό παγετό της 31ης Μαρτίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Ο καταστροφικός παγετός της 31ης Μαρτίου προκάλεσε ιδιαίτερα εκτεταμένες ζημιές στους παραγωγούς πυρηνοκάρπων της Αργολίδας και ιδιαίτερα στη Λυρκεία, τη Στέρνα, το Καπαρέλι και την περιοχή Καπετανέικα του Σχινοχωρίου.

Δεδομένου του ότι οι πληγέντες παραγωγοί καλούνται μεταξύ άλλων να καλύψουν σημαντικά έξοδα καλλιέργειας, καθίσταται επιτακτική η τάχιστη ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών για την αποζημίωσή τους.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Με ποιες ενέργειες θα ολοκληρωθούν τάχιστα οι διαδικασίες για την αποζημίωση των παραγωγών πυρηνοκάρπων στην Αργολίδα που επλήγησαν από τον καταστροφικό παγετό της 31ης Μαρτίου».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »