Πανελλαδικά ο διασυρμός: Στο OPEN TV η αίθουσα-κλουβί του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας (βίντεο)

Στην τηλεόραση του OPEN και στην εκπομπή “Καθαρές κουβέντες” με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου φιλοξενήθηκαν οι μητέρες από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Τίρυνθας, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου.

Μέσα από την εκπομπή, ο Σύλλογος προέβαλε για άλλη μια φορά το αίτημά του για την τοποθέτηση ενός οικίσκου προκειμένου να στεγασθούν οι μαθητές της έκτης δημοτικού που αναγκάζονται να παρακολουθούν τα μαθήματά τους στο κοντέινερ-αποθήκη.

Για να αναδείξουν την πλήρη εικόνα του προβλήματος, οι γονείς βγήκαν στον αέρα σε απευθείας σύνδεση, μέσα από το κοντέινερ από όπου και παρουσιάστηκαν οι πραγματικές συνθήκες της φοίτησης των μαθητών.

Η διαμαρτυρία των γονέων μέσα από την τηλεόραση, είναι συνέχεια της συμβολικής κατάληψης του σχολείου  που είχε προηγηθεί την προηγούμενη μέρα. Οι γονείς καταγγέλλουν την αδιαφορία της δημοτικής αρχής Ορφανού που επί δύο χρόνια υπόσχεται πως θα λύσει το πρόβλημα αλλά όπως όλα δείχνουν και αυτή η σχολική χρονιά θα λήξει χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βασίλης Σιδέρης: «Το Αρχαιολογικό Μουσείου Άργους ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Άργους»

Στρατηγικό πυλώνα για την πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής αποτελεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους, η ολοκλήρωση του οποίου σφραγίστηκε από την καθοριστική συμβολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική «κωλοτούμπα» του Σωκράτη Δωρή-Επέστρεψε στην αγκαλιά του Ορφανού

Η συγκεκριμένη επιστροφή, η οποία αποτελεί μια σοκαριστική επίδειξη κυνισμού, αναδεικνύει πώς οι βαρύτατες καταγγελίες περί διαφθοράς μπορούν να μετατραπούν, εν μια νυκτί, σε απλά εργαλεία εσωπαραταξιακού παζαριού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων

Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση έργων προστασίας από κατολισθήσεις ενεργοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου για Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους: «Σπουδαία ημέρα και νέα εποχή για τον πολιτισμό μας»

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ιστορικού μουσείου μετά από 12 χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Επίδαυρος Βίωμα 2026»: Εγκαίνια της 29ης Έκθεση Αγροτουρισμού στην Αρχαία Επίδαυρο (πρόγραμμα)

Ένας από τους πιο εμβληματικούς θεσμούς της Αργολίδας, που ενώνει την παράδοση, τη γαστρονομία και τον τουρισμό, ανοίγει και επίσημα τις πύλες του. Τα εγκαίνια της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »