«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»: Εκδήλωση για την διαχείριση του νερού στην Αργολίδα

Την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 19:30, στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος, η δημοτική παράταξη «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση σχετικά με το μέλλον των υδάτινων πόρων στην περιοχή μας.

Η διαχείριση του νερού στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της κλιματικής αλλαγής γεννά προβλήματα, προκλήσεις και ερωτηματικά. Σε αυτά θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με τη βοήθεια καταξιωμένων επιστημόνων του χώρου.

Θα μιλήσουν οι:

Νικήτας Μυλόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Υδρολογίας και Ανάλυσης Υδατικών Συστημάτων, με θέμα «Η Λειψυδρία στην εποχή της Κλιματικής Κρίσης: από την Εμπορευματοποίηση στην Ιδιωτικοποίηση του νερού»
Λάμπρος Γερούλης MSc Γεωπόνος, τ. επιστ. συνεργάτης του Εργαστηρίου Γεωργικής Υδραυλικής του Γ.Π.Α., με θέμα «Υδατικό Πρόβλημα Αργολικού Πεδίου»
Παναγιώτης Ντόντος Msc Γεωλόγος, Μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών έργων με έδρα την Αργολίδα, με θέμα «Διαχείριση υδάτων σε τοπικό επίπεδο. Η αδυναμία εφαρμογής των σχεδίων διαχείρισης»

Το ΝΕΡΟ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ και μας αφορά όλους!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική θύελλα για την «ωρολογιακή βόμβα» των 7 στρεμμάτων-Ευθύνες Ορφανού δείχνει ο Φραγκιουδάκης

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο την ασφάλεια των πολιτών έχει μετατραπεί η δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »