Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία πνοή της η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το κοινό για πολλές ερμηνείες της αλλά ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι».
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προφίλ του στο Facebook.Όπως είπε ο ίδιος στο newsit.gr: «Η Ντίνα μας έφυγε σήμερα το πρωί στις 7. Την είχαν βάλει σε ένα ίδρυμα οι ανιψιές της γιατί είχε άνοια. Ο Θεός να την αναπαύσει».Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook:«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί… Ντινακι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών: Κάλεσμα στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Ναύπλιο

140 χρόνια από το Σικάγο του 1886 και τους αγώνες για το 8ωρο ως την ματωμένη Πρωτομαγιά του 1936 στη Θεσσαλονίκη και την ηρωική θυσία των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »