Ο Τουρισμός στο επίκεντρο της Περιφέρειας-Τηλεδιάσκεψη Νίκα

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσαν το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Στην σύσκεψη, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννας Καλογεροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών και παραγόντων της Περιφέρειας, συζητήθηκαν λειτουργικά ζητήματα και ζητήματα στελέχωσης των τουριστικών περιπτέρων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και η παραγωγή διαφημιστικού υλικού θεματικών μορφών τουρισμού.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στις προετοιμασίες για το 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού που -σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ- διοργανώνει το τριήμερο 1η με 3 Απριλίου η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις περιοχές της Μαντινείας και της Νεμέας.

Στην ίδια σύσκεψη επισημάνθηκε από τον Π. Νίκα ακόμα ότι όσον αφορά στη συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις αγροδιατροφής, οι αντιπροσωπείες της θα αποτελούνται στο εξής από εξειδικευμένα υπηρεσιακά στελέχη (γεωπόνους κ.α.) ενώ θα περιοριστεί κατά μεγάλο ποσοστό η μετάβαση πολιτικών στελεχών.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η «Ξάμπλας Κατασκευαστική» στο πλευρό του Διομήδη Άργους ως «χρυσός χορηγός»

Με μια επιτυχημένη διαδρομή δεκαετιών στον κατασκευαστικό κλάδο της περιοχής, η «Ξάμπλας Κατασκευαστική» συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του τόπου. Φέτος, η γνωστή οικογενειακή επιχείρηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αργολίδα και Αρκαδία με 8 συλλήψεις

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (21.8.2026) το πρωί, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η πανσέληνος φωτίζει, η «Λευκή Νύχτα» ανάβει στο Άργος την Παρασκευή 28 Αυγούστου!

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης. Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, το Άργος φοράει τα γιορτινά του και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Πυρά» κατά των τραπεζών από την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για τις χρεώσεις POS: «Φτάνει πια με τους νταβατζήδες»

Έντονη ήταν η αντίδραση της Αναστασίας Τζίμου, Προέδρου του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους, που ξέσπασε με ανάρτησή της στα social media κατά των τραπεζών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »