Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Ναύπλιο: Ημερίδα για τη συνταγματική αναθεώρηση

Μια σημαντική επιστημονική ημερίδα που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και όχι μόνο σε νομικούς, διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2026 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Amalia Hotel στο Ναύπλιο.

Το θέμα της ημερίδας είναι «Προκλήσεις της συνταγματικής αναθεώρησης» και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του νομικού κόσμου, της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και των πολιτών της Αργολίδας, καθώς οι εισηγητές είναι κορυφαίες προσωπικότητες του Νομικού Δικαίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

Προκόπης Παυλόπουλος: πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπυρίδων Βλαχόπουλος: Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νικόλαος Σημαντήρας: Επίκουρος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μιρέλας Πάχου στους Μύλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μύλων, η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας και μουσικού Μιρέλας Πάχου, στο πλαίσιο των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »