Ο Ουσμάν Σουντουρά κεντρικό χαφ στον Παναργειακό;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκλειστική είδηση που δημοσίευσε η αθλητική ιστοσελίδα sportstonoto.gr και αφορά την απόκτηση του Ουσμάν Σουντουρά από τον Παναργειακό Στην σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:Χωρίς τυμπανοκρουσίες, με πολύ όρεξη για δουλειά, υψηλές φιλοδοξίες να μην περάσει απαρατήρητος στο νέο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της SL2 συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναργειακός, ολοκληρώνοντας παράλληλα με χαμηλούς τόνους μια –μια τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει επιλέξει ο έμπειρος προπονητής του Γιώργος Βαζάκας για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ. Μετά τους Σάλα αριστερό μπακ-χαφ από Μαύρη Θύελλα, τον Έλμερ Γουίλιαμ Καρντόζα εξτρέμ από Γουατεμάλα και τον Αλιατίδη στόπερ, που έχει γράψει κατ’ αποκλειστικότητα το sportstonoto, μια ακόμα αποκλειστική είδηση αφού «λύκος» θεωρείται και ο 30χρονος υψηλόσωμος μεσαίος κεντρικός Ουσμάν Σουντουρά με παραστάσεις από τον ελληνικό χώρο.
Γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1994 στο Μάλι ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017 για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας, από την Ολυμπίκ, ομάδα της χώρας του. Με την Αναγέννηση είχε συνολικά 31 συμμετοχές (29 στη Football League – 2 στο Κύπελλο Ελλάδας), με 5 γκολ και 3 ασίστ. Στη συνέχεια, τον απέκτησε η πορτογαλική Σάντα Κλάρα, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο είχε 25 συμμετοχές και 6 γκολ στη Football League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Επανήλθε στην Πορτογαλία όπου είχε συμμετοχές με την Κάζα Πία στη δεύτερη κατηγορία. Στο α΄ μισό της σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στη Β’ Πορτογαλίας με την Κάζα Πία, για να ενταχθεί στα μισά στα Χανιά. Ξαναφόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Πόντου στα μισά του 2021για να αναζητήσει την τύχη του στην Αραβική χερσόνησο αγωνιζόμενος στην Ομάν Κλαμπ και την Αλ Σαμπάμπ από την οποία έμεινε ελεύθερος για να ενταχθεί στην Παναργειακό.
Συνολικά στα ελληνικά πρωταθλήματα, έχει με τον Απόλλων Πόντου 59 συμμετοχές 10 γκολ, Καρδίτσα 31 συμμετοχές, 5 γκολ, 2 ασίστ, Χανιά 24 συμμετοχές 2 γκολ. Ο Βαζάκας τον προορίζει για την μεσαία γραμμή όπου μπορεί με την εμπειρία του να αναλάβει ηγετικό ρόλο ενώ σκοράρει κιόλας.
Παράλληλα με τις προπονήσεις και τον ιδρώτα που ρίχνουν οι παίκτες στο ΔΑΚ Άργους, η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναργειακός απευθύνει κάλεσμα στους φίλους και τα μέλη του συλλόγου μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών να αποκτήσει τραπεζικό λογαριασμό η εταιρεία, να ανταποκριθούν στην κατάθεση χρημάτων για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Παναργειακός και την κάλυψη του απαιτούμενου κεφαλαίου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια που γίνεται και συμβάλλοντας στην οικονομική στήριξη της Π.Α.Ε.

ΠΗΓΗ https://www.sportstonoto.gr/o-oysman-soyntoyra-kentriko-chaf-ston-panargeiako/#google_vignette

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »