“Ο Ξένιος Δίας” ή το πένθος για το Σημίτη ανέβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο;

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων λόγω πένθους υποστηρίζει ο Δήμος-Προηγήθηκε σκληρή ανακοίνωση από το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου “Ο Ξένιος Δίας” που καλούσε τα μέλη του να παρευρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε αναβολή της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων προχώρησε ο Δημήτρης Ορφανός επικαλούμενος το εθνικό πένθος για το θάνατο του Κώστα Σημίτη και προκαλώντας έτσι αμηχανία και στους πιο στενούς συνεργάτες του.

Λίγο νωρίτερα από την ανακοίνωση της αναβολής του Συμβουλίου είχε προηγηθεί σκληρή ανακοίνωση από το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου “Ο Ξένιος Δίας” που καλούσε τα μέλη του να παρευρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου προκειμένου να αποδοκιμάσουν και να εμποδίσουν την ψήφιση της αύξησης των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με φήμες στην απαίτηση των επαγγελματιών να μην προχωρήσει στην αύξηση των δημοτικών τελών, ο Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός απάντησε με ένα αόριστο «θα δούμε».

Η ανακοίνωση για την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η προγραμματισμένη τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 15:00, αναβάλλεται , λόγω κήρυξης εθνικού πένθους για το χαμό του τέως πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και ως ένδειξη φόρου τιμής.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης την Τετάρτη 15-1-2025 και ώρα 17:00, χωρίς νεότερη πρόσκληση.

Ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέα χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Η παρουσίαση του βιβλίου «Όρθια με κάθε κόστος» της Έλενας Λεζέ στο Βουλευτικό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Κύκνος και η συγγραφέας Έλενα Λεζέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Όρθια με κάθε κόστος», το οποίο αναδεικνύει τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »