Ο Καμπόσος συνεχίζει τη στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων- Αγροτική οδοποιία στις Λίμνες (βίντεο)

Συνεχίζεται η αγροτική οδοποιία και στις Λίμνες! Στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τις παρεμβάσεις του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Υπογράφηκε σήμερα 10/5/2023 μεταξύ του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του αναδόχου του έργου, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στη Δ.Ε. Μυκηνών (περιοχή οικισμού Λιμνών)», προϋπολογισμού 409.019,27 €.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Με την εκτέλεση των προβλεπόμενων εργασιών του παραπάνω έργου, θα γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου στην περιοχή του οικισμού Λιμνών της Δημοτικής Ενότητας Μυκηνών του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Οι προβλεπόμενες επεμβάσεις θα γίνονται σε τμήματα υφιστάμενων αγροτικών οδών, με σκοπό τη βελτίωση του καταστρώματος αυτών με τσιμεντοστρώσεις ή ασφαλτοστρώσεις, ώστε να αυξηθεί η προσβασιμότητα σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »