
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Ανήλικοι παραβάτες: ένοχοι ίσως όλοι εμείς», το οποίο ανέπτυξε η κ. Ξένη Δημητρίου, τέως Εισαγγελέας Αρείου Πάγου.
Μετά το πέρας της ομιλίας, η βραδιά έκλεισε με την ανάγνωση του κειμένου με τίτλο «Υπότροπος εγκληματίας» (ανάκριση ανηλίκου) που συμπεριλαμβάνεται στο Γ’ ανθολόγιο του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών, από την κυρία Αικατερίνη Παναγιώτου, Πρωτοδίκη Αθηνών.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Ναυπλίου, στον κύριο Παναγιώτη Χουντάλα και την κυρία Μαρία Παναγιωτίδου για την αγαστή συνεργασία στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εκδήλωση σήμανε την έναρξη των πολιτιστικών δράσεων και διαλέξεων για το έτος 2025-2026 στον Σύλλογο Αργείων “Ο Δαναός”. Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των δράσεων και των διαλέξεων τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από το τηλέφωνο 27510-69246 καθημερινά 10:00-13:00 (Αγγελή Μπόμπου 8, Άργος).




				
								
								




