Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης στο Προεδρικό Μέγαρο

Μια ιστορική ημέρα για το Δήμο Επιδαύρου ήταν σήμερα. Ο Δήμαρχος Επιδαύρου προσκλήθηκε από την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να της προσφέρει ιδιοχείρως το ξεχωριστό δώρο του Δήμου με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Πρώτη Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων στην Επίδαυρο.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην Πρόεδρο όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών, οι οποίες τελούσαν υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η Πρόεδρος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα σημαντικά έγιναν στη Νέα Επίδαυρο, ενώ επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης της ιστορικής μνήμης στο γενέθλιο τόπο του Ελληνικού Συνταγματισμού, τον οποίο τίμησε στις εκδηλώσεις των 199 ετών το 2021.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, για όλους τους Επιδαύριους άλλα και για τον ίδιο, καθώς αποδεικνύει τη δέουσα σημασία που δείχνει ο κορυφαίος πολιτειακός θεσμός στον ιστορικό Δήμο Επιδαύρου!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Τριήμερο δράσεων στη Βόρεια Κυνουρία για την προστασία ιστορίας και περιβάλλοντος

Ο Όμιλος Μελέτης Ιστορίας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Παραλίου Άστρους «ΠΥΡΑΜΙΑ», σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου του ΟΦΥΠΕΚΑ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Τρίπολη για το ματς με την Καλαμάτα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Εκδήλωση αφιερωμένη στην τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην ιδιαίτερα δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία ανέδειξε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »