Ο ανανεωμένος Φείδων πάλεψε αλλά ηττήθηκε 2-1 στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής


Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, η ομάδα του Φείδωνα ηττήθηκε στο αθλητικό κέντρο Emileon από τον Παναιτωλικό με σκορ 2-1 για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Εξαιρετική εμφάνιση από τα κορίτσια του Φείδωνα κόντρα σε μια ομάδα που με τη στήριξη της ΠΑΕ έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά έχοντας στο ροστερ της 6 ξένες αθλήτριες και αρκετές εξαιρετικές Ελληνίδες.

Ο Φείδων αγωνίστηκε με προβλήματα, καθώς, λόγω τραυματισμών απουσίαζαν 2 τερματοφυλακες της ομάδας και τη θέση κάλυψε επάξια η αμυντικός Βασιλική Σταύρου.

Η ομάδα της Αργολίδας προηγήθηκε στο 10′ με εξαιρετική ενέργεια της Σαμπάνη στο ανοιχτό γήπεδο και ο Παναιτωλικός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα των Ο’Ντρίσκολ και Κολοβού.

Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν η Σαμπάνη με μακρινή λάμπα στο 30′ και η Κολέμπα με απευθείας φάουλ στο 85′.

Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με την Ο’Ντρίσκολ στο 25′.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η 20μελης αποστολή του Φείδωνα κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς σε ένα τόσο ανταγωνιστικό ματς αγωνίστηκαν 7 αθλήτριες κάτω των 15 ετών.

Παναιτωλικός (Δημήτρης Θεοδοσίου): Κόζακ, Γρομητσάρη (90′ Ασημάκη), Βάτσικα, Μπόσταρντ, Τσίντζουρα, Φοντ, Παπαϊωάννου (26′ Αυγέρη), Κάστλ (84′ Τζουμερκιώτη), Ο’ Ντρίσκολ, Ντζάνη, Θοδωρή (46′ Κολοβού).

Φείδων Άργους (Τότσικας): Σταύρου, Ευθυμίου (80′ Ολυμπίου), Χύκα, Κουκουμάνου, Βλαχοπούλου (80′ Τσιώλη), Αρέστη, Σαμπάνη (65′ Πούλου), Βασίλα (70′ Παπαντωνίου), Κεχαγιά, Τριανταφύλλου, Κολέμπα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Από τα χαρτιά στο κινητό: Ο εδαφολογικός χάρτης της Πελοποννήσου γίνεται ψηφιακός

Ένα σημαντικό έργο για την ψηφιοποίηση και αξιοποίηση της εδαφολογικής πληροφορίας στην Πελοπόννησο βρίσκεται σε εξέλιξη, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο για τον πρωτογενή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Τρίπολη για το ματς με την Καλαμάτα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »