Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ) συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης στο Άργος

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας, (ΑΚΣΥΝΑ), συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα του, με τη συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία, τη Τετάρτη 28 Φλεβάρη.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που καλούν τα εργατικά σωματεία, σωματεία συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων ενάντια στη φτώχεια, την ακρίβεια, στο ξεζούμισμα της ζωής μας. Συμμετέχουμε γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το αγκάλιασμα που μας επιφύλαξαν, στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα πριν μια εβδομάδα.

Συμμετέχουμε γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, ακριβώς πριν ένα χρόνο. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που πλήρωσαν με την ζωή τους 57 ψυχές.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους, να συμμετέχουν με τα δικά μας αιτήματα, στις 10:30 πμ στην Πλ. Αγίου Πέτρου, στο Άργος.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »