prooptiki@msn.com

Οργή στη Μιδέα από την καταστροφή του περιβάλλοντα χώρου στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας (φωτο)

Άγνωστοι κατέστρεψαν με βαριά οχήματα (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες), τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων. Ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται για τη στάθμευση των αυτοκινήτων των αθλητών και των επισκεπτών και για την πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής.

Σε ανακοίνωσή τους οι “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ” ζητούν την παρέμβαση του Δήμου Ναυπλιέων για την αποκατάσταση του χώρου και για την αναζήτηση των υπευθύνων, αναφέροντας τα εξής:

“Ο διαμορφωμένος από την προηγούμενη δημοτική αρχή περιβάλλων χώρος του κλειστού γηπέδου Αγίας Τριάδας έγινε «άνω – κάτω».

Την ίδια ώρα που στο ορεινό Αραχναίο πέφτουν τσιμέντα και χαλίκια 3Α στο χωριό αλλά και στους αγροτικούς δρόμους με χρηματοδοτησεις που είχαν εξασφαλιστεί από τη προηγούμενη δημοτική αρχή, κάποιος ή κάποιοι;;; έκαναν άνω κάτω τον χώρο πέριξ του γηπέδου της Κοινότητας Αγίας Τριάδας.

Ο συγκεκριμένος χώρος εξυπηρετεί τους επισκέπτες τόσο του κλειστού γηπέδου όσο και του πλησίον ποδοσφαιρικού γηπέδου. Ερωτηματικά έχει προκαλέσει αυτή η εικόνα.

Άραγε η δημοτική αρχή θα παρέμβει για την αποκατάσταση του χώρου; Θα αναζητήσει ποιος ευθύνεται για αυτή τη κατάσταση;

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οι υποψ. Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λαμπράκης, Χρυσόγονος, Τσουκαλάς στο Ναύπλιο

Σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ξεκίνησε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Αργολίδας τις δράσεις της, ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών. Η μαζική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δ. Ορφανός: “ Δεν έχει θέση στην παράταξή μας όποιος λειτουργεί ατομικά-Θα απαιτήσω να παραιτηθεί”

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση, αναφορικά με το επεισόδιο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο: «Επειδή κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πoλύ πάνω από τα όρια ασφαλείας τα επίπεδα σκόνης στην Τρίπολη-Τι έδειξαν οι μετρήσεις του Μετεωρολογικού Σταθμού

Ο μετεωρολογικός σταθμός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου, συνέλεξε λεπτομερή δεδομένα για το μικροκλίμα της Τρίπολης και συνεισέφερε στη μελέτη και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »